Agromanager - Spuitschrift

Met het Agromanager spuitschrift wordt behandelingen registreren eenvoudiger dan ooit. Koppel verschillende modules aan elkaar en stel een systeem samen op maat van jouw bedrijf.

REGpro wordt het Agromanager Spuitschrift

Samen met Fruitconsult hebben we in Agromanager een nieuwe module gebouwd, namelijk het Spuitschrift. Deze registratie hulp doet juist hetzelfde als REGpro, maar dan via Telefoon, Tablet of PC en bovendien online. Doordat deze module gekoppeld kan worden met extra modules kan elk bedrijf zijn eigen pakket samenstellen.

Om jou de mogelijkheden van het Agromanager Spuitschrift te tonen hebben we samen met onze partners deze introductiedagen in elkaar gestoken. Zo gaan we door heel België en Nederland om alle telers kennis te laten maken met Agromanager en het Spuitschrift.

Enkele functies

Om jou te overtuigen van ons spuitschrift hebben we hieronder enkele functies uitgelicht die je zeker zullen bevallen.

Teelt

Een duidelijk teelt overzicht? Dat kan met één klik.

Alvorens we kunnen bespuiten en oogsten, moeten de teelten ingetekend worden in Agromanager. Hiervoor gebruiken we GPS coördinaten. Heb je jouw perceel digitaal beschikbaar? Dan kan je deze GPS gegevens uploaden en je weet onmiddellijk waar alle rijen staan.

Behandelingen

Behandeling controleren? Geloof ons, dat wordt peanuts.

Registreer je behandelingen in Agromanager, deze worden vervolgens automatisch gecontroleerd. Doordat alle wettelijke vereisten in onze database zijn opgenomen, doen wij alle controles voor jou. Is een behandeling goedgekeurd? Dan kan je gelijk beginnen

Tijdlijn

Wanneer was de laatste bespuiting nu weer? Controleer dit in de tijdlijn.

In de tijdlijn krijg je een duidelijk overzicht wanneer elke behandeling heeft plaatsgevonden op elke teelt. Je kan de behandelingen ook raadplegen per variëteit. Tussen elke behandeling zie je vervolgens hoeveel dagen er tussen zitten. zo kun je nog efficiënter behandelingen inplannen

Automatiseer je middelen invoer.

Met Agromanager is het mogelijk om je gewassenbeschermingsleverancier te koppelen. Zo kan je automatisch alle afgehaalde middelen in je stock toevoegen.

Meerdere telers in één account.

Bestaat jouw bedrijf uit meerdere teeltbedrijven? Dan kan je gebruik maken van de meerdere-telers-optie. Zo kan je per perceel een teler aanduiden en is je tracering in orde.

Al 500+ Bedrijven kozen voor minder gedoe. Net zoals Peter.

“Het Agromanager Spuitschrift is een uitgebreid en overzichtelijk pakket. Doordat alle controles gebeuren door het systeem, hoef je je al veel minder zorgen te maken over het aantal toepassingen en de veiligheidstermijnen. Ook Planet Proof is in het systeem opgenomen. Dit maakt het heel gemakkelijk om aan alle eisen te voldoen.”

Peter De Gendt - P.J.M. De Gendt

Probeer ons twee weken uit.
Zonder gedoe. Zonder te betalen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek onmiddellijk de vele mogelijkheden en voordelen van Agromanager: het online systeem voor jouw fruitbedrijf.

Voorgestelde modules

Wil je starten met het monitoren van al jouw teelten? Aan de hand van tellingen, een oogstschatting doen? En behandelingen registreren en controleren? Dan heb je de volgende modules nodig. Hierin zitten alle functionaliteiten die hierboven vernoemd zijn.

Teelt

Percelen en teelten worden hier ingetekend in Agromanager, samen met hun GPS-coordinaten.

Spuitschrift

Bespuitingen worden geregistreerd voor of tijdens de werkzaamheden. Voorraden van spuitmiddelen worden automatisch bijgehouden.

Oogst

Elke voorraadkist kan worden geregistreerd in Agromanager. Door rapporten op te vragen weet jij nu wat er geplukt is en kan je vergelijken met vorige oogsten

Wil je combineren met andere modules? Dat kan!

Samen met jouw stellen we een op maat gemaakt pakket samen. Op deze manier groeit Agromanager mee met jouw bedrijf.

Onze prijs

Wens je te starten met deze modules? Dan betaal je een éénmalige opstartkost om met Agromanager aan de slag te gaan. Vervolgens rekenen we jaarlijks de modules af.

Start vanaf

€290

Per Jaar (excl. btw)

Voor deze prijs krijg je de volgende modules:

  • Teeltmodule
  • Spuitschrift module
  • Oogstmodule
  • Bedrijfsmodule
Elke account krijgt dit er gratis bij:
Telefonische Ondersteuning

In de pakket prijs is ondersteuning inbegrepen. Je kan ons zowel via mail als telefonisch bereiken

Dagelijkse Back-ups

Onze online omgeving wordt dagelijks in back-up genomen.

Wekelijkse Updates

We blijven innoveren en uitbreiden. Nieuwe functionaliteiten of verbeteringen komen automatisch beschikbaar. Je hoeft hier niets voor te doen.

Onze ervaring als fruitteler en onze IT kennis hebben we gebundeld tot één online systeem: Agromanager.

Nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Spuitschrift

Ben je op zoek naar software die al je behandelingen automatisch controleert?

Koeling

Verlies je soms het overzicht, welke kisten in een bepaalde koelcel samen zitten?

Sortering

Ga je sorteren en mis je een waterdichte tracering of een duidelijke voorraad?

Tijdsregistratie

Is het bijhouden van alle gepresteerde uren ook voor jou zo omslachtig?