Your fruit company in one online platform.


Agromanager is an simple online tool that eases the administration from 200+ fruit companies.

Wat doen we

De administratie die bij de fruitteelt komt kijken, moeten we helaas zelf afhandelen. Bovendien wordt de wetgeving in verband met de traceerbaarheid en gewasbescherming steeds strenger en terecht! Maar voor ons fruittelers wordt het er niet makkelijker op. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een oplossing die flexibel en eenvoudig is.

Service op maat

Onze job is die van jou vlot te laten lopen, doordat we steeds bereikbaar zijn helpen we je doorheen heel de registratie. Zo haal jij alles uit onze straffe software.

Eenvoudige software

Agromanager is ontwikkeld door en voor fruittelers. Hierdoor is alles praktisch en duidelijk. Enkel de zaken die nut hebben worden eenvoudig vastgelegd.

Online toepassing

Agromanager is een online toepassing, hierdoor is het van overal toegankelijk en worden er continu back-ups genomen. Zo verlies je nooit kostbare data.

Probeer ons twee weken uit.
Zonder gedoe. Zonder te betalen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek onmiddellijk de vele mogelijkheden en voordelen van Agromanager: het online systeem voor jouw fruitbedrijf.

Onze Software

Van teelt tot pluk, van opslag tot eindconsument: je hebt steeds een duidelijk overzicht van de hele flow. Op ieder moment kan je rapporten opvragen, vergelijken en bijsturen. Gegevens uitwisselen tussen verschillende telers, veilingen en klanten wordt vereenvoudigd. Doordat alle gegevens in één systeem zitten, hoef je maar één keer te registreren.

Spuitschrift

Behandeling controleren? Geloof ons, dat wordt peanuts.

Registreer je behandelingen in Agromanager, deze worden vervolgens automatisch gecontroleerd. Doordat alle wettelijke vereisten in onze database zijn opgenomen, doen wij alle controles voor jou. Is een behandeling goedgekeurd? Dan kan je gelijk beginnen.

Koeling

Hou je administratie moeiteloos in de hand.

Alle voorraadkisten kunnen tijdens het invoeren in de cel gescand worden van op de heftruck. Zo weet je met Agromanager direct welke kist waar staat. Door onze eenvoudige app, komt er geen computer meer aan te pas. Invoeren, verplaatsen en uitvoeren kan eenvoudig vanuit één toestel.

Sortering

Efficiënt sorteren met bestellingen.

Door bestellingen toe te voegen in Agromanager, hoeft de persoon die registreert enkel maar de foto aan te klikken. Het label wordt afgedrukt en de pallet geregistreerd.

Duidelijke administratie.

Elke pallet die gesorteerd is wordt opgenomen in de voorraad, elk leeggoed item dat gebruikt wordt, wordt uit de voorraad gehaald. Allemaal met één klik en BRC conform.

Tijdsregistratie

Verspil geen tijd aan tijdsregistratie

Met onze Timers kunnen personeelsleden zelf hun tijden registreren. Zo hoef je nadien enkel maar te valideren. Alle gewerkte uren worden bovendien door middel van GPS ingeboekt op de teelt waar gewerkt is geweest. Zo heb je achteraf een duidelijk overzicht hoeveel arbeidsuren er zijn gepresteerd.

Onze Klanten

Veel telers die Agromanager gebruiken zijn erg tevreden over onze software en de service. Weet jij iemand in de buurt die Agromanager gebruikt, vraag dan zeker naar zijn ervaringen.

Agromanager is de weg naar de toekomst. De service is ondersteunend en problemen worden razendsnel opgelost.

Maurits Van De Water - Van De Water Fruit

Agromanager groeit mee met de klant en is net zo dynamisch als de fruitteelt zelf.

Martijn Slabbekoorn - Slabbekoorn Fruit

In het systeem is alles geregeld (teelt tot levering). De gegevens zijn bovendien uitwisselbaar met derden.

Hans Vos - Vos Fruit

Onze ervaring als fruitteler en onze IT kennis hebben we gebundeld tot één online systeem: Agromanager.

Nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Ons Team

Agromanager is een jong bedrijf dat in 2018 werd opgericht door Laurens en Brent. Samen proberen we onze 200+ klanten met de strafste software en de beste support te bedienen. Om ons hierbij te helpen zijn we dan ook nog opzoek naar verschillende profielen.

Laurens Tack
CEO/Co-Founder

Ik neem de dagelijkse leiding op mij. Als fruitteler, ben ik de drijvende kracht achter nieuwe functionaliteiten.

Brent De Boey
CTO/Co-Founder

Ik zorg ervoor dat jouw Agromanager optimaal werkt. Toch een probleem? dan help ik je graag verder.

Femke Debusschere
Support medewerker

Ik verzorg telefonisch en administratieve ondersteuning binnen Agromanager. Problemen ga ik niet uit de weg.

Vacature
.NET developer

We zijn nog opzoek naar iemand die ons team komt versterken. Ben je gemotiveerd en hou je van een uitdaging?

Heb je nog vragen?

Aarzal dan niet om ons te contacteren.

Contact Info
Adres

Aststraat 66
9170 Sint-Gillis-Waas

Mail

info@agromanager.eu

Telefoon

+32 (0) 3 303 95 28

Facturatie gegevens

Agromanager BVBA
BE 0696.701.312